uFeel.me
*АПАТИЯ*
Автор: l.hiena,  11 ноември 2011 г. в 11:53 ч.
прочити: 325

*Смачкана съм... между четири стени,
 въздухът край мен едва се движи.
 (Бито куче в ъгъла лежи
 и смирено раните си ближе!)...

*Сляпа съм... със огледалени очи,
 сянката от мен се слива с мрака.
 (Снежен гълъб вече не лети,
 скършени са от скръбта крилата!)...

*Ходещ призрак в ноемврийска нощ,
 тежък удар на часовник стенен.
 (Черно острие, стоманен нож,
 баня, вана... и кървящи вени...)...


*********
 11.11.2011г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me