uFeel.me
АНГЕЛИЧЕСКО
Автор: Jovelin,  12 януари 2009 г. в 21:49 ч.
прочити: 394

Ще се завърне с утрото надеждата,
ще се разбуди порив закъснял.
Виж - ситен сняг се сипе и поглежда те
мансардата със покрив млечнобял.

Припламва огън в старата камина,
жаравата да сгрее пепелта.
Олтар да бъде - болка за двамина
и пламък, стапящ ледени цветя.

Затихват стъпки. Лумва във позлата
копнежът на сърцата - засиял.
И някак плавно, меко в тишината
пространството изпълва ангел бял.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me