uFeel.me
АКО МЕ ТЪРСИШ
Автор: PALIBETI,  9 януари 2012 г. в 00:22 ч.
прочити: 417

Ако ме търсиш, когато ме няма,
Ако си жаден за обич голяма-
потърси ме сред звездите-
там ще оставя мечтите!

Ако за мен понякога тъгуваш,
в съня си ако ме сънуваш-
потърси ме във морето-
там ще оставя сърцето!

Ако заплаче твойта душа,
ако поискаш да я утеша-
потърси ме в лунните лъчи-
там ще бъдат моите очи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me