uFeel.me
АКО МЕ ПОВИКАШ...
Автор: didkaS,  21 юли 2008 г. в 23:10 ч.
прочити: 244

Ако ме повикаш само

с тебе на луната - бих отишла,

за да мога там със теб да изгоря,

да възкръсна и отново да те сътворя.

Ако ме повикаш само

с тебе на пустинен остров - ще замина.

Вода във шепи ще ти нося там,

за теб ще бъда, ако кажеш и робиня.

Ако ме повикаш само

във съня си мрачен - аз ще дойда.

Вълшебница добра за теб ще стана

и до утрото при тебе ще остана.

Ако ме повикаш само

с тебе в Ада - бих отишла,

за да бъда пак със теб, Любов,

за да мага даже там да те ОБИЧАМ!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me