uFeel.me
АКО БЕШЕ...
Автор: zlati_ival,  24 май 2012 г. в 20:57 ч.
прочити: 221
                           



Ако беше скала, непристъпно самотна,
щях да никна със сила на крехка трева,
и под твоята каменна сянка да скрия
страхове и съмнения. И до теб да раста.
 
 
Ако беше изгубена в болката диря,
щях да бъда рисувана с обич следа,
и намерил наново посока и лира,
да те милвам със поглед. И до теб да вървя.
 
 
Ако беше утихнала мъжка въздишка,
щях да бъда целувка в милостта на жена,
и донесла от цветния облак палитра,
да се сгуша без глас. И до теб да заспя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me