uFeel.me
АХ, ТИ, ЛЮБОВ ( 2 )
Автор: mitivan,  13 февруари 2013 г. в 19:56 ч.
прочити: 838
АХ, ТИ, ЛЮБОВ ( 2 )

( Разговори с Любовта )


Ти преминаваш през всички прегради,
влюбени спохождаш с радостна вест...
Срещаш души с хармонични заряди,
с теб да споделят си чувствата днес!

Би ли могла в общество бездуховно
моята сродна душа да намериш?
И съкровеното чувство любовно
само на Нея ти да довериш?

Някога доведе в студената зима,
тая, де отиде си рано от мен;
би ли ми намерила друга любима
за довереница в днешния ден,

дето приела би с радост да сподели,
моята съдба и моя роден край,
с твоето име, в сърцата си приели -
дом, пространство да превърнем в земен рай!

Двамата - рамо до рамо да крачим
и окрилени с безусловна любов,
чувства сърдечни свято да тачим -
аз да съм за Нея на всичко готов!

* * *

Много си човешки души вдъхновила
, ах, ти, омайна, всевечна Любов!...
Ти си от Хаоса света сътворила,
с твоя всевластен, пленителен зов!

Ще ли преминеш през всички прегради,
мен да споходиш с радостна вест?...
Ще ли ме срещнеш с приятелки млади -
чувствата с тях да споделя си днес?

* * *

Много жени е Земята родила...
Вярвам, ще намериш за мене една -
с Щастие безмерно, де би ме дарила -
мъдра, любяща, всеотдайна жена?

13 ч., 23 декември 2012 г.
10.30 ч., 7 февруари 2013 г.

Mitivan

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me