uFeel.me
А знаеш ли...
Автор: swasi,  7 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 912
А знаеш ли какво е „ДА БОЛИ”,
Сърцето ти да стене окървено...
И вместо радост във очите да блести,
блестят агония и мъка, и сълзи.
А знаеш ли какво е „САМОТА”
да тегне над душата уморена;
и мрак, безверие, и гняв, тъга
безжалостно плътта да режат...
А помниш ли какво бе „ЛЮБОВТА”
И как те стопляше със огън силен,
И как красив изглеждаше света,
А всичко друго постижимо.
Забрави ли какво бе туй „МЕЧТА”
и как изпълваше те със надежда?
Забрави ли какво е „ДОБРОТА”,
„ПРИЯТЕЛСТВО, ПОДКРЕПА, НЕЖНОСТ”...
Защо са тези грубост и лъжи?...
Защо са тези мъка и сълзи?...
....................................
А знаеш ли какво е да боли
И да копнееш пак да си щастлив !!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me