uFeel.me
А ти ,искаш ли?
Автор: linapaint,  10 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 962
Искам
да те имам - а ти ме отмина!
Искам да те имам,
но не достигнах
твоето сърце!
Искам да те имам
само за любов,
но ти не я опита - подмина ме!
Искам да те имам – за да те обичам!
Искам да те имам - само за едно,
за да те обичам!
А ти?
~~~~~~~~~~~~~~
10/11/2007/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me