uFeel.me
А теб те няма
Автор: ventzislav,  1 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 602
на Мариана
В пламъка на свещта те търся и гасне бавно пак нощта ,
а утрото е вече близо.
Побързай да си дойдеш у дома.
На масата кафето ти изстива
и кучето поглежда към вратата,
цветята от балкона все надничат.
Луната догорява.А теб те няма.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me