uFeel.me
А сега...
Автор: Laska,  2 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 594

Бях росата,
в градината цвете целунала
и капчука,
под прозореца ти тихичко пеещ.
Бях луната,
с която безмълвно говореше,
бях ветрецът,
който косите ти галеше.

А сега...
Сега съм
пламъчето в очите ти,
усмивката
в ъгъла на устните
и... нежно-парещото
там,
в сърцето ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me