uFeel.me
А сега накъде.....
Автор: lubovnica,  20 юли 2008 г. в 10:02 ч.
прочити: 319

Избор имам аз,

Ти или той?

Самотата или лъжата?

Ти - недостижимия или

Той - достъпния?

Прошка даваш ми ти,

но едва ли всичко ще е както преди!

Искам теб, но....

теб те няма в моята нощ!

Искам ли него?

Незнам...

Той е залеза, а ти зората!

Той е твоето допълнени,

ти си неговото заслепение!

А сега накъде...

Самотата или лъжата...

Обичам теб, но от него нужда имам

А сега накъде...

Първа и нещастна

или Втора и щастлива?

А сега накъде... Любов моя

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me