uFeel.me
А някой ден, когато остареем
Автор: smile1,  26 юни 2011 г. в 13:13 ч.
прочити: 353
Усмихната във тебе ще се сгуша,
ръцете си ще стопля във ръцете ти,
гласът ти тих унесено ще слушам,
със обич ще изгоня страховете ти!

Тъгата ти, със устни ще изпия,
в зениците ти, огъня ще сгрея,
пожар ще съм и огнена стихия
до край... как искам с теб да остарея!





А някой ден, когато остареем
ще се погледнем с погледи изсъхнали,
и тихичко, без глас ще пожалеем,
че устни сме оставили изпръхнали.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me