uFeel.me
А нощният вятър...
Автор: мариники,  7 юни 2011 г. в 10:05 ч.
прочити: 465


белеят
в топло, лунно
мислите ми
в шепите тъмни
на нощта…
изтича бавно
през пръстите и
онзи пясък
от твоите думи
останал
на самотния бряг
на реката…
а отнася го
нощният вятър
далеко,
нежно помилвал
мига на тъгата…

и болката жива
като сянка от минало
в бял
нощен стих
неусетно притихва…



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me