uFeel.me
А можеше...
Автор: voda,  12 март 2012 г. в 02:49 ч.
прочити: 260

Ти тръгваш вече. Просто тъй реши.

И аз не търся думи да те спирам.

Вината ми куршумено тежи

и облаци в сърцето  ми събира.

 

Очи си свела. Но прозира в тях

една закана, с непозната сила.

Дали е просто грешка, или грях,

е все едно – очаква ме бесило...

 

А можеше коси от кехлибар

да вейнеш. И да върнеш светлината.

 И с тиха ласка, като Божи дар,

въздишка да изрониш от  душата ми.

 

И да ме върнеш цял и неполомен,

за себе си да ме откриеш нов,

наместо да превръщаш в тъжен спомен

една недоизречена любов.

 

По идея на Ивайло Терзийски, за което благодаря!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me