uFeel.me
А, можех.........
Автор: beibi,  15 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 544
Аз,
мога да бъда мила,нежна,
като пролетно лале.
Аз, мога да бъда слънцето,
във твоето студено сърце.
Аз, мога да обичам,
като орлица своето гнездо.
Аз, мога да бъда и сълза
и тъга във твоите очи.
Аз, мога да бъда и другарче
на твой те старини.
Аз, можех да бъда всичко,
каквото пожелаеш ти,
можех но днес,
на Дявола продаде ме ти.
За теб, аз всичко бях готова
да отдам.
Послушно следвах моето сърце,
то никога не ми измени,
днес,
послушно ще следвам Дявола,
на него ти ме повери!!!!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me