uFeel.me
А беше...
Автор: yossifova,  2 февруари 2009 г. в 02:11 ч.
прочити: 187

Постой така...

във тъмното

на сянката.

Огледай се...

и не за мен -

за себе си...

Харесва ли ти

да си сянката?

А беше светлина!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me