uFeel.me
А аэ какво съм
Автор: alegragloria,  29 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 434
Не искам любов
Не искам мечти
Не искам надежди
напразни не искам

Искам свобода
Искам чудеса
Искам лъжа
благородна искам

Нямам душа
Нямам сърце
Нямам съдба
и Бог нямам

Имам глава
Имам ръце
Имам спомен
Чуден имам

Мразя да чувствам
Мразя да мисля
Мразя да имам
Да искам мразя

Обичам говора ти
Обичам погледа ти
Обичам те целия
теб обичам

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me