uFeel.me
А аз дори не съм разбрала кога ме е помилвал...
Автор: zuzara,  25 декември 2011 г. в 21:36 ч.
прочити: 201
 

Toзи вятър на тебе колко прилича -

понякога идва изведнъж, без обяснения,

друг път с предизвестие или закъснения.

Ала понякога!

Понякога е буен с егоистична показност на сила,
понякога е всеотдаен с тиха нежност. 

Понякога след себе си оставя тежки разрухи и болезнени спомени...

Понякога си тръгва още по-неусетно от появата си...

А аз дори не съм разбрала ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me