uFeel.me
*****
Автор: karincheto,  15 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 529
Когато си помисля за теб...
страхувам се да не те заобичам отново
в посинели усти забивам зъби
за истинската болка да забравя!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me