uFeel.me
********
Автор: dgeorgieff,  2 февруари 2009 г. в 20:06 ч.
прочити: 230

Ти си музика за моите уши,
а косите ти са струни на души,
пеещи за идните щастливи дни,
където радостите ще са бъднини.  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me