uFeel.me
************
Автор: dgeorgieff,  28 януари 2009 г. в 21:02 ч.
прочити: 224

Непростимо е,
че искаш да бъда
твой следотърсач, 
нима за тебе аз съм
преследвач.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me