uFeel.me
***
Автор: dildim104,  25 януари 2009 г. в 20:54 ч.
прочити: 395

 

Болка усещам в моето сърце,

Никой чувствата ми не може да разбере.

Очите ми постоянно са пълни със сълзи.

А мечтите ми за нас са разбити за винаги.

Нима любовта ми никой не може да сподели.

Нима е нужно всеки път толкова да ме боли?

Защо и ти ме нарани?

Защо разби всичките ми надежди и мечти?

Предпочитам сега да се откажа от теб и любовта

Отколкото да си причинявам още болка и тъга…

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me