uFeel.me
***
Автор: Vala,  23 септември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 380
Ще дойда окъпан
от лазура,
ще бъда добър,
нежен и тих.
Ще целуна
благоговейно
ръката ти
и ще ти подаря
този стих.
Ще те помилвам
по лицето,
от твойте устни
ще отпия
сладък сок,
а пред олтара
на сърцето ти
ще се помоля
с поклон,
смирено-дълбок:
Обичай ме,
любима моя,
с мене
безкрайно бъди!
Нека любовта
ни човешка
блести
като
далечните
звезди.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me