uFeel.me
***
Автор: Vala,  4 септември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 388
В нощта, в която тихо си отиде,
за мен света се сгромоляса. Свърши!
В душата прокърви огромна рана.
Отчаяние надеждите прекърши.

Сега съм сам, а самотата в черно
разяжда ме, изгаря мойта плът...
Не ти се сърдя, не мога да те мразя-
дано намерила си по-добрия път!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me