uFeel.me
................
Автор: korina73,  12 септември 2008 г. в 13:12 ч.
прочити: 391

В ГЛАВАТА МИ Е БУРЯ.
А СЪРЦЕТО - УРАГАН.
И ТЕ МЕ НОСЯТ
НЯКЪДЕ
КЪДЕТО -
МОЖЕ БИ СИ ТАМ...
МЕЧТАНО Е
ОЧАКВАНОТО.
НЕДОИЗЖИВЯНО
Е ТОВА...
НЕ СЕ СТРАХУВАМ
ДА НАСТИГНА ВЯТЪРА.
НЕ МЕ ОСТАВЯЙ ПАК САМА,
ПОЧАКАЙ ДА МЕ ВИДИШ ЗА СЕКУНДА
ВИЖ БОЛКАТА ОТ ВЕЧНИТЕ СЪЛЗИ,
НЕ БЪРЗАЙ ПАК -
ПОСПРИ СЕ!!!
УСПОКОЙ МЕ!!!
И ПОСЛЕ АКО ИСКАШ -
СИ ТРЪГНИ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me