uFeel.me
..................
Автор: FLIRT_BABY,  26 август 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 306
Трябваше да зная повече, отколкото да гледам в очите ти..
Защото това ме караше да мисля за любовта,
която споделихме..
Магията ти живее в мен за винаги, ох имаш сърцето ми..
Как можах да забравя теб или любовта, която правехме?

Сънувах те миналата нощ и образите бяха толкова ясни..
На теб и мен задно, без болка, лъжи или сълзи..
Събудих се късно тази сутрин, с теб все още в моя ум..
Мога да се закълна, че бе с мен - аз бях там във времето.

Образи в нощта, не мога да понасям светлината на деня..
Искам някой да ме държи, някой който никога няма да залезе..

Плача за винаги..

Мислиш ли за мен изобщо?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me