uFeel.me
"5 минути\"
Автор: xaoc,  29 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 750
Знаеш ли, че времето ми свършва,
а искам още само 5 минути.
5 минути да обичам,
5 минути да живея,
5 минути за да повтарям твоето име.
5 минути, в който да те докосвам
и целувам устните ти.
Болката в сърцето ми е толкова огромна,
че ако за миг експлоадира,
всеки ще заплаче с мен.
Обичам те!
Толкова чисто и невинно,
както никой до сега не го е правил.
Обичам те!
Толкова детски и наивно,
по теб, до сега, целувки не е оставял.
Обичам те!
Но защо любовта ми толкова боли?
Такава болка, каквато до сега не съм изпитвал.
Разбираш ли?
Обичам те!!!!
Ще го крещя.Ще го изричам!
С кръвта си някъде ще го напиша!
Обичам те!
И нямам нужда от живот..
Целият живот това си ти.
Нищо, че твърде късно го разбрах.
Имам моите си 5 минути,
в които знаеш, че искрено те обичам!
Обичам те!
Обичам те!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me