uFeel.me
............................
Автор: Devilll,  29 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 475
Уморена и сломена, отчаяна се прземих в твойте нозе.
Не казвай нищо, просто замълчи. Остави сълзите да излеят болката ми, защото толкова боли. Страдах много, много преживях. Уморих се, но при теб намерих бряг. Ръце протягам с капчица надежда, не питай нищо, ръката своя протегни. Искам да озная че вече не съм сама, че имам опора срещу света.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me