uFeel.me
***
Автор: lussi7,  21 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 332

Ще изгубя дъх и ще забравя

всичко, за което съм дошла.

Ще си тръгна. Колко е забавно

да намирам в същите неща

същите причини да ти пиша,

телефонът пак да набера 

и към тебе пътя да измина,

и пред теб – без дъх – да замълча.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me