uFeel.me
***
Автор: Vala,  3 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 398
Скъпа, погледни звездите!
Избери си най-красивата от тях.
А после с крилата на мечтите,
на нея да извършим светъл грях.

Съзвездия пленителни над нас...
Комети устремно нанякъде летят...
Времето спряло е в омаен час –
само двама сме на този свят...
........................................................
Как искам този сън да продължи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me