uFeel.me
***
Автор: lussi7,  22 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 312

Някой неоткъснат

по ръба на устните.

Някой недоваян

по върха на пръстите.

Някой недовършен.

 

Някой толкова несъвършен,

че да е всичко,

без да бъде нищо...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me