uFeel.me
40 градуса джин
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 523
Идея в разговор
и снимка в забравена поза.
Четиридесет градуса джин
възбуждащи спомена,
отразяващ се в сини зеници.
Болка разяждаща
дървото на живота.
Сила обладана от възмездие.
Истина, забравена от Бога.
Аз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me