uFeel.me
***
Автор: MY,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 607
Прокрадва се
нещо още по-меко
дори от нощта
чувство нежно и леко
с привкус на болка и топлина
моята вярност към настоящето -
това което съм въпреки нощта
това си ти
дори когато те няма в мен
съм твоя приглушена светлина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me