uFeel.me
24 часа любов
Автор: Шкафчето,  31 юли 2010 г. в 10:19 ч.
прочити: 678
Обичам да ти казвам, че те любя,
от целувката ти сутрин да се будя,
да усетя аромата нежен на жена -
накрая сбъднала и моята мечта!

Със тебе утрините са красиви -
изпълнени със мигове щастливи,
прекрасен после е и моят ден!
Какво по-хубаво от туй за мен?

А вечер пред камината, на свещи,
за нас настъпват мигове горещи...
прегръщаме се влюбено в нощта...
така посрещаме отново заранта!



2010-07-31

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me