uFeel.me
20 нови причини да те обичам
Автор: fragola,  24 март 2011 г. в 15:00 ч.
прочити: 1089

ОБИЧАМ ТЕ, ЛЮБОВ
Защото ти, танцувайки ме караш да мечтая...
Защото във ръцете ти на ИСТИНСКА ухая...
Защото ме обсипваш със любов и страст безспирно...
Защото ме обичаш необятно и ВСЕМИРНО...
Защото ти ме караш от сърце да се усмихвам...
Защото във прегръдките ти кротко аз утихвам...
Защото, знай, ти вярвам безрезервно, безусловно...
защото ме докосваш някак свято и..греховно...
Защото ме целуваш, сякаш с устни ме създаваш...
Защото на душата ми с душа се наслаждаваш...
Защото в твойте песни аз възраждам се отново...
Защото съм красива, щом римуваш ме със слово...
Защото във сълзите ти оглеждам се любима...
Защото ми даряваш нежност тъй неповторима...
Защото да живея аз без тебе..НЕ, НЕ МОГА!
Защото ти си дар за мен, подарък си от Бога...
Защото си ми Сроден и Единствен, и Бленуван...
Защото сън за мене си наяве несънуван...
Защото преродена аз на тебе се обричам...
Защото аз съм Твоя и ти Мой, и...те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me