uFeel.me
18 декември 2004г.
Автор: miss joke,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 293
Тръгваш си, а за мен оставяш черна диря, пристъпваш и сякаш газиш моето сърце. Остави ми гърба ти само аз да видя, не ме остави да ти кажа чао поне. Заминаваш, а душата ми се къса като знам далече колко ще си ти. Скоро и сърцето на парчета ще се скъса, втръсна ми от моите глупави мечти. За какво таях толкова надежди, като не искаш дори с теб да се сбогувам. Само си представях любовните одежди, а сега безсилна ще тъгувам. Ще тръгнеш, а няма да те аз изпратя, и няма да махам след влака студен. Само целувка по вятъра ще пратя и ще чакам да се върнеш при мен. Тръгваш, а вземаш моята съдба и тя без да пита след теб ще тръгне. Без нея аз съм в твоите крака и дано скоро Господ при мен да я върне.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me