uFeel.me
...
Автор: gishata,  5 април 2012 г. в 20:15 ч.
прочити: 245

хладна повърхност
онази, която видях в очите ти
и не спрях да се взирам в тях
танцът на тайни движения
онези, които ме отровиха
и продължиха да ме измъчват
странната кухина от една дупка
онази сляпата действителност,
където беше несъвършено жива

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me