uFeel.me
****
Автор: AVENTYRA,  7 февруари 2011 г. в 21:48 ч.
прочити: 314
Сърце защо така ми заповяда
любов защо при него ти остана
не помните ли как ви изигра
и как превърна всичко във лъжа.

Очи защо потънахте в тъга
и вие чувства как обзе ви самота
забравихте ли лошите неща,
че пак към него протягате ръка.

Не помните ли вече онези дни
и болките които той ви причини
нима забравихте онези самотни нощи
в които ронихте сълзи.

И вие сънища защо зовете го безспир
с какво очаквате да ви залъже
нима не ви излъга той,
че се надявате при вас да дойде.....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me