uFeel.me
***
Автор: мариники,  20 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 369
От земята до небето
дълъг път
ще извървя,
времето
сама ще спра
и във слънце
ще се претворя.

С утрото
ще ме посрещаш,
ще те милвам
с топлина,
тъжно залеза
ще гледаш,
ще ме чакаш чак
до сутринта!

Със сълзи
в очите
пребродила света
аз навярно
ще те гледам
от някоя звезда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me