uFeel.me
*****
Автор: savi_90,  8 май 2010 г. в 22:43 ч.
прочити: 336
Искам да вярваш че твойте очи
като призрачен гларус пробождат ме.
Искам да знаеш че твойте ръце
като струни горещи изгарят ме.

В пепел превърната от жар
мойте сълзи ще гасят
рани от призрачен огън
горели под ярка луна.

Ала няма вятър, прахта да разнесе
спомена от теб да отнесе
остава си - за мен сега
като утайка в моята душа!



                                  08.05.2010г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me