uFeel.me
*****
Автор: jina97,  20 февруари 2010 г. в 14:39 ч.
прочити: 244
Попитах небето,
а то замълча,
зарони сълзици
но... за теб да разкаже
                       не  посмя.

Попитах земята.
И тя замълча,
тревите снишила
покрити с мъгла.

Попитах луната.
И тя замълча,
на лицето й светло
прозрях аз тъга.

Попитах  времето.
И то замълча
за теб да разкаже
не пожела.

Попитах сърцето си.
И то замълча,
но после усмихна се
и... те позна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me