uFeel.me
1 сутринта
Автор: pepe_jeans`f,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 311
Защо ли тъй ми липсваш и нещо в мен боли.
Преграда има в нази не се завръщаш ти.
Целувките ти толкоз нежни навярно ми принадлежат
единствени са те за някой не греят всяка с огън нов.
Не искам само да мечтая да те сънувам щом не си до мен.
Прегръдка топла подари ми, за да бъде слънчев моят ден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me