uFeel.me
... и ще изгорим!
Автор: anynnya,  6 февруари 2011 г. в 23:10 ч.
прочити: 220
Още само усмивка и ще се усмихвам винаги...

Не ми вярваш, нали?!

Не ми давай въздушни целувки

искам си ги до една върху устните...

Какво, странна ли съм?!

Държа се като...но поне съм щастлива-луда!

Не искам да чакам повече,

твърде дълго сънувах любов,

сега си я искам наяве!

Още само поглед, докосване и... ще изгорим!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me