uFeel.me
... че ножът е забит дълбоко...
Автор: milyty,  14 октомври 2009 г. в 22:35 ч.
прочити: 320
Виновна съм признавам,
вече не веднъж се извинявам.
Виновна повече съм, че не съжалявам
и гордо, дръзко подминавам.




И пак ме спира тя и пак ме пита.
Упреква, обвинява... пази своята реликва.
И колкото и да ме съди, обвинява.
Не ще ядоса ме, се пак е права.

Но вече мина половин година,
изневярата е спомен за мнозина.
Но всеки път, когато тя е уязвима,
скандали вдига, панаир да има.

И пак моето име споменава,
И пак спомена преживява.
Поставям се на нейното място жестоко,
и усещам, че ножа е забит дълбоко.

Извинявам ти се, за пореден път.
Не забравяй, че с него не свършва светът.
И не ме замесвайте вече,
щом държиш ще бъда надалече...

Това мога да го сторя,
няма и как да го оспоря.
Успех, не ме винете мене,
имам кой да ми е бреме.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me