uFeel.me
... че ме има
Автор: ladydream,  9 януари 2010 г. в 13:16 ч.
прочити: 383

С живота си не знам какво да правя-
нанякъде да се изстрелям вече искам?...
Какво със мен да взема и оставя?
Дори не знам в какво се крие рискът?!?



Уж простички мечтите ми изглеждат,
уж истини избождат ми очите...
... И лесно сетивата си превеждат
загадки за останалите скрити...



А пак торнадо мислите оплита
в гнезда безброй от кукувича прежда...
Защо и кой съм-ден след ден се питам
и в лабиринта има ли надежда???



И мен самият кой ще разгадае,
защо душата гневно се бунтува?
Една мечта очаквам и мечтая,
наивно вярвам - още съществува...



От път се връщам, пак на път поемам,
звучи в главата песничка любима...
Светът не свършва - к\'ъв ми е проблема?
Усмихвам се широко -
че ме има...!!!



17 май 2008

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me