uFeel.me
" За онзи...\"
Автор: miss joke,  30 юли 2008 г. в 14:00 ч.
прочити: 257

АКО МИСЛИШ, ЧЕ СЪМ ГРЕШНА МИ ПРОСТИ,

АЗ НЕ ИСКАМ НИКОЙ ДА РАНЯВАМ...

МИСЛЯ СИ, ЧЕ ВСЪЩНОСТ ГРЕШКАТА СИ ТИ

И ТРЯБВА САМО АЗ ДА СЪЖАЛЯВАМ.

 

АКО МИСЛИШ, ЧЕ ДОСТАТЪЧНО НЕ ТЕ ОБИЧАХ,

ВЪРВИ, ТЪРСИ НА ДРУГО МЯСТО ЛЮБОВТА.

ВСЕКИ ДЕН АЗ СЛЕД ТЕБЕ ТИЧАХ,

А ТИ ПРОГОНИ МЕ ОТ СУЕТА.

 

АКО МИСЛИШ, ЧЕ ХУБАВО МИ Е САМА

И АЗ ВИНОВНА СЪМ ЗА НАШАТА РАЗДЯЛА,

ПОВЯРВАЙ МИ НЕ Е ТАКА,

ПОНЕЖЕ ЦЯЛАТА ГОРЧИЛКА СЪМ СЪБРАЛА.

 

АКО МИСЛИШ, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ПРИ ТЕБЕ ЩЕ СЕ ВЪРНА

И ЩЕ БЪДА ТВОЯ КАКТО ДОСЕГА,

ГРЕШИШ - ПО-ДОБРЕ СВЕТА ДА ПРЕОБЪРНА,

ЗАЩОТО С ТЕБ СЕ ЧУВСТВАМ ВИНАГИ САМА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me