uFeel.me
" Моята заблуда\"
Автор: miss joke,  15 ноември 2010 г. в 19:14 ч.
прочити: 177
Защо не ме поглеждаш в очите вече,
нима страхуваш се, какво в тях откри.
Не бой се, ще те наблюдавам отдалече,
моето присъствие да не личи!

Помислих си, че всичко е взаимно
и дадох воля на страстта,
и мъничко притиснах те интимно,
и за миг разби една мечта!

Оказа се, че грешно съм разбрала
всеки поглед, жест, копнеж...,
и че си щастлив не съм видяла,
но ще те прогоня от сърцето веч!

Сега само погледът ми ще издава
тъгата в празната душа,
но тя не ще се спре да се надява
да бъда друга нейната съдба!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me