uFeel.me
" Любовта и Воината"
Автор: verka,  12 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 417
Поиска ми любов , дадох ти любов,
поиска ми воина ,дадох ти воина,
но неискаи от мен да ти простя ,защото
любовта ни беше сладка,
а воината бе играчка..!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me