uFeel.me
... И ЩАСТЛИВА ДО ТЕБ ЗАСПАХ ...
Автор: Avrorra,  19 август 2008 г. в 16:54 ч.
прочити: 348
Двама с теб преплетени в едно..
Гледаме един към друг-
погледът ти топъл ме изгаря
и нещо като нежна магия ме обхвана
а дъхът ни затаен е...
Гори, гори в нас страст и обич неимоверна!
Не спирай - говори ми! За мен, за нас и за любовта -
че животът ти това е и че никога не би ме пуснал от твоите ръце!
От нежност изпълнени са сърцата,
а телата ни изпепелен и от копнежи за близост...
Аз и ти сме едно! Мигът е велик! Аз те усещам
и духом и тялом - ти си в мен!
Нежната страст ни изгаря...
Бавно, бавно стихвам щастлива в твойта силна и чувствена преградка!
Сила не ми остана, само тихо прошепнах: \"Обичам те!\"
... и щастлива до теб заспах...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me