uFeel.me
- Ах, виното остана неизпито...
Автор: elita,  17 декември 2012 г. в 18:22 ч.
прочити: 259
Телефонен звън
и топъл смях отсреща
погалва нежно струна
отдавна недокосвана
у мене...
Сладка болка.
Очакване изпълни тишината.
Треперейки застелих маса
и сложих
         свещи,
                   чаши...
Сипах вино.
И чаках само стъпки пред вратата
и онзи поглед
        по-тъмен от нощта
с който да ме обладаеш...
Не исках нищо друго
освен в твоята прегръдка да остана
и да рисувам бавно
с пръсти
скулите ти,
          устните,
               чертите...

заслушана в ритъма
на топлите гърди...

Задъхан си...
дали копнеж
запалила нощта е в теб?

След хиляди безсънни нощи
във малки часове, 
когато си желаел... 

Целуваш ме,
в миг
без дъх оставам
но аз не искам да забравям,
сред стаята - пердето стенещо...
копнеж и страст,
проникване,
взаимност споделена...
Аз искам да те помня все така!
- Ах, виното остана неизпито... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me